Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

3η Πιτσιλιά (αφορά 2 άρθρα στο ίδιο blog με διαφορά ολίγων λεπτών!!)

Η ΠΙΤΣΙΛΙΑ

Τρίτη, 21 Οκτώβριος 2008
Έκαψαν τράπεζα;
Σύμφωνα με κάποιον αναγνώστη μας άγνωστοι έριξαν μολότοφ σε τράπεζα στο κέντρο και την έκαψαν! Θα το δούμε αλλά μάλλον έχουν μπει στο στόχαστρο οι τράπεζες με τα πανωτόκια τους.
Αναρτήθηκε από troktiko στις 10:51 μμ  
http://troktiko.blogspot.com/2008/10/blog-post_3620.html

 

Τρίτη, 21 Οκτώβριος 2008
"Θυμα των κουκουλοφόρων μιλάει για το σπάσιμο του μαγαζιού του"
"Για να βάζουμε και τα πράγματα στην θέση τους. Η αστυνομία είναι μέσα στα μαύρα χάλια απο οργάνωση και διοίκηση. Η αστυνομικοί ότι εντολές παίρνουν αυτές εκτελούν. Αλλά να μην μπερδεύουμε τον πόλεμο αστυνομίας με κουκουλοφόρους λέγοντας διάφορα για να το παίξουμε δημοκρατικοί, η αλήθεια σε αυτό τον πόλεμο είναι ότι ένα μάτσο καλόπαιδα μου έχουν σπάσει στην Πανεπιστημίου 6 φορές το μαγαζί και έχουν κάψει το αυτοκίνητο του συνεταίρου μου επειδή ήθελαν να διαδηλώσουν. ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ; ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΛΛΆ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!
ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΙΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.
ΔΕΙΧΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΠΟΣΑ ΣΠΑΝΕ, ΠΟΣΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ".

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Αναρτήθηκε από troktiko στις 11:16 μμ  
http://troktiko.blogspot.com/2008/10/blog-post_7271.html

---------------------------------------------------------------------

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

Τί να πει κανείς?????

Αυτά τα καλόπαιδα που σπαν τις τράπεζες αγανακτησμένοι από τα πανωτόκια γίνονται κολόπαιδα που σπαν τα μαγαζιά του κόσμου...

Μα καλά δεν καταλαβαίνει κανείς ότι μονο για κολόπαιδα πρόκειται? Τους "προοδευτικούς| κουκουλοφόρους που κάποιοι πολιτικοι βγαίνουν και τους υπερασπίζονται δεν τους νοιάζει τί σπάνε και τί καίνε... δεν τους ενδιαφέρει αν καίνε "κακιά" τράπεζα ή το αμάξι του βιοπαλαιστή... 

... τόσο καιρό δεν το έχετε καταλάβει?

... όταν έκαψαν τον οικίσκο στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη (και το μνημείο θα το γκρέμιζαν αν μπορούσαν) δεν το καταλάβατε?

... όταν συλλάβαν γιο γνωστού "προοδευτικού" πολιτικού (το δεξί χέρι του σούπερ προοδευτικού)

... όταν η αντιστασιακή 17Ν έγινε μια ληστρική οργάνωση που έκλεβε κόσμο

... δεν το καταλάβατε???

Δεν υπάρχουν σχόλια: